
Ο πάντα λαλίστατος όταν ασκεί κριτική σε άλλους βετεράνος οδηγός, βαράει καμπανάκι για το μέλλον του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.
Μετά το μέτριο ξεκίνημα της καριέρας του του Lewis Hamilton στη Scuderia Ferrari, όπου με εξαίρεση το Sprint Qualifying και το Sprint της Κίνας όπου βρέθηκε στην κορυφή, η καλύτερη θέση του είναι η πέμπτη (στο Μπαχρέιν), έχουν γεννηθεί πολλά ερωτηματικά.
Ο ίδιος είναι φανερά απογοητευμένος και δεν διστάζει να εκφράσει τον προβληματισμό του για την απόδοσή του και μπροστά σε κάμερες και μικρόφωνα. Καθώς είναι μόλις έβδομος στη βαθμολογία και συστηματικά πίσω από τον teammate του, ο Βρετανός έχει δώσει τροφή στον Ralf Schumacher που είναι γνωστός για τα καυστικά του σχόλια όταν κάποιος οδηγός δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.
BUY NOW

Μιλώντας στο Backstage Pit Lane podcast του Sky Germany, o νικητής 6 Grand Prix είπε: «Δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με το μονοθέσιο. Μιλάμε για τον Lando Norris αλλά είναι χειρότερα για τον Lewis. Μπορείς να δεις ότι έχει καταρρεύσει. Αν είσαι στάσιμος, δεν έχεις λύσεις και είσαι μόνιμα πιο αργός, τότε χάνεις τα πάντα. Το ξέρω κι από δική μου εμπειρία: αν συνεχιστεί έτσι, δεν είναι πλέον διασκεδαστικό. Και θα έρθει ένα πρωί που θα ξυπνήσει και θα σκεφτεί: "Γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου; Δεν διασκεδάζω πια, δεν μπορώ να το κάνω πια. Μπαίνω εμπόδιο στην ομάδα μου". Αν συνεχίσει έτσι, υπάρχει ο κίνδυνος κάποια στιγμή να πει: "Δεν το θέλω αυτό πια. Θέλω να ζήσω τη ζωή μου τώρα, είμαι 40 χρονών. Είμαι τόσο πλούσιος, δεν θα συνεχίσω να το κάνω αυτό στον εαυτό μου».

O 49χρονος πρόσθεσε: «Είναι ένα τεράστιο project, μία σπουδαία συνεργασία αυτή που η Ferrari και ο Hamilton είχαν ονειρευτεί. Όμως αυτή τη στιγμή είναι πολύ μακριά από τον Charles Leclerc. Δεν θα περίμενε τόσο μεγάλες διαφορές. Ωστόσο, η Κίνα έδειξε πως με το που το μονοθέσιο και η πίστα του ταιριάζουν, μπορεί να φέρει τα αναμενόμενα από εκείνον».