
Η παράδοση που θέλει Κυριακή του Πάσχα να έχουμε αγώνα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού συνεχίζεται και φέτος.
Η Formula 1 τρέχει στα παράλια της Ερυθράς Θάλασσας, σε έναν αγώνα 50 γύρων που αναμένεται συναρπαστικός. Σε ένα πεδίο μάχης όπου τα μονοθέσια αναπτύσσουν ταχύτητες της τάξης των 340 χλμ./ώρα, με τον τοίχο σε απόσταση αναπνοής.
Ας δούμε όμως πως θα παραταχθούν στο grid οι 20 μονομάχοι του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος. Στην pole, για 42η φορά στην καριέρα του, θα βρίσκεται ο Max Verstappen! Ο οδηγός της Red Bull Racing επικράτησε του Oscar Piastri για 10 χιλιοστά του δευτερολέπτου, με τη McLaren να παρατάσσεται πλάι του στην πρώτη σειρά της εκκίνησης.
BUY NOW

Πίσω τους θα είναι η Mercedes του George Russell και η Ferrari του Charles Leclerc ενώ στην τρίτη σειρά της εκκίνησης θα είναι η άλλη W16 με τον Andrea Kimi Antonelli και η Williams του Carlos Sainz, με την καλύτερη έως τώρα φετινή εμφάνιση του Ισπανού.
Στην τέταρτη σειρά θα είναι η Ferrari του Lewis Hamilton και η Red Bull RB21 του Yuki Tsunoda ενώ ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Lando Norris, εκκινεί μόλις δέκατος, μετά το ατύχημα που είχε στο Q3 των κατατακτήριων δοκιμών.
Αναλυτικά το grid της Τζέντα:

Το Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας θα μεταδοθεί LIVE από το ΑΝΤ1+, με το Formula 1 Show να ξεκινά στις 19.00. Ο πέμπτος γύρος της σεζόν του 2025 θα μεταδοθεί κι από τον ΑΝΤ1, ετεροχρονισμένα, στις 23.50.