
Ο βελτιωτικός οίκος Redust αποκάλυψε νέες εικόνες από την αναβάθμιση της τελευταίας γενιάς του Dacia Duster. H πρεμιέρα του μοντέλου θα γίνει την Κυριακή 25 Μαΐου στο Stoffel-Park, στο Enspel της Γερμανίας.
Στην περιοχή Westerwald λοιπόν, θα διοργανωθεί μια εκδήλωση για όλους τους κατόχους των αυτοκινήτων της συγκεκριμένης εταιρείας. Όσοι παρευρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν κιόλας επί τω έργω, σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή εκτός δρόμου.
Ανάμεσα στις τροποποιήσεις που έχει δεχθεί το ρουμανικό SUV, είναι οι σιδερένιοι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, τα πλαϊνά σκαλοπάτια, οι ποδιές, οι πιο φουσκωμένοι θόλοι και οι μεγαλύτερες ζάντες αλουμινίου 8,5 x 16 ιντσών για χωμάτινα ελαστικά 235/65. Εξωτερικά, οι αλλαγές περιλαμβάνουν ακόμα καπό με αεραγωγούς, φιμέ τζάμια, φώτα ομίχλης LED και μια αλουμινένια σχάρα στην οροφή με πρόσθετους προβολείς πάνω της.
BUY NOW

Το υπερυψωμένο Duster μεταβάλλεται, ανεξαρτήτως του κινητήρα που φορά. Είτε πρόκειται για την έκδοση TCe 130 2x4 ή 4x4, είτε για την Eco-G 100 LPG ή την Hybrid 140, η Redust μπορεί να κάνει αβίαστα τη δουλειά της. Και ποιος ξέρει, πολύ σύντομα ίσως αναλάβει για τη μεταμόρφωση του μεγαλύτερου Bigster.
Πάντως για εκείνους που προτιμούν καλύτερα την σπορ εμφάνιση, ο ίδιος οίκος προσφέρει ένα kit χαμηλώματος, με φαρδύτερους θόλους, τροχούς 20 ιντσών (σε γυαλιστερό μαύρο ή ασημί χρώμα) και ελαστικά διαστάσεων 245/40. Όλα αυτά και άλλα πολλά, θα υπάρχουν ζωντανά για τους φίλους της φίρμας στο show Dacia Adventure – Freedom to Live.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ